Behandelingen

D nails & spa is de beste nagel salon in Presikhaaf voor de beste manicure en pedicure te krijgen. Bij ons wordt de klant verwend met de hoogste kwaliteit producten en diensten. Wij hebben enkele jaren ervaring met nagel kunst en hopen dat u tevreden bent met onze service.

Acrylnagels

Mooie verzorgde nagels, dat willen we natuurlijk allemaal. Ondanks dat je het wellicht zelf niet merkt, vallen mooie nagels direct op bij andere mensen. Met acrylnagels zie je er verzorgd uit en maak je meteen een goede indruk. Acryl kan worden gebruikt bij zowel een verlenging-, als een versteviging van de nagels

nagel pink white presikhaaf
D nails spa Presikhaaf

Gelish Dip

De nieuwste trend in nagels is de dip nagel poeder manicure. Dip poeder biedt verschillende voordelen ten opzichte van gel polish manicures. Deze manicure vervangt acrylnagels, die in sommige gevallen het nagelbed beschadigen. Helaas kunnen acrylnagels je reguliere nagels dun en ongezond maken. Traditionele manicures duren meestal ongeveer twee dagen en de nagel begint te chip. Gelnagels bieden weken lang geen kleurafschildering en bieden glans die weken aanhoudt. Als de kleur echter wordt afgepeld, kan deze procedure leiden tot nagelbeschadiging en pijn.

Gelnagels

Gel is het product die wordt gebruikt om de nagel extensies te maken en is geurloos. Alle vormen van gel vereist uitharden of harden, onder UV- of LED light. Gel nagels worden gebruikt voor het versterken van het nagelbed, bij deze behandeling worden dus de gel nagels toegepast op de natuurlijke nagel om deze sterkte te geven.
In de behandeling bij het verlengen van de nagels worden sjablonen of tips gebruikt om lengte te geven aan de natuurlijke nagel.
Gel nagels hebben de kracht van acryl nagels maar hebben de “look” van natuurlijke nagels.

– Gel nagels zijn natuurlijker en meer glanzend.
– De uithardingstijd is sneller.
– Gel nagels is veiliger, en milieuvriendelijker.

Pedicure

Het vak van pedicure is meer dan het alleen maar knippen van nagels. Zo mag een pedicure eelt en likdoorns verwijderen. Ingroeiende nagels losmaken, advies geven en/of aanmeten van steunzolen, anti-drukmiddelen adviseren.

pedicure bij d nails spa nagel presikhaaf

Wax

Bij de Waxing is ‘Hot Wax’ , zacht en steeds met een nieuwe spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig, maar flexibel plakje dat door onze techniek supersnel wordt verwijderd. Onze wax neemt alle haartjes inclusief de worteltjes mee: pas na minimaal 4 weken hoef je er weer aan te denken. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar-ingroei, maar een zachte huid die je met ontharen door middel van scheren of epileren niet kan bereiken.

Onze nagel salon ligt in centrum Presikhaaf bij omgeving stad Arnhem.

Hanzestraat 212

6826MS Arnhem

online afspraak maken

Reacties gesloten.