Over ons

D nails & spa is de beste salon om de beste manicure en pedicure te krijgen in de omgeving van Arnhem. Bij ons wordt de klant verwend met de hoogste kwaliteit producten en diensten. Met vele behandelingen die klanten interessante ontspannende ervaringen bieden. Niet alleen helpen klanten de schoonheid te behouden en te verhogen, maar we willen ook een nauwe metgezel van klanten zijn in de manier om de permanente schoonheid te veroveren.

Ons doel is om klanten de natuurlijke en gezonde schoonheid voor huid en nagels te bieden en hen te helpen om zelfverzekerder en optimistischer te worden in het leven. Onze prioriteit wordt ook gegeven aan de super schone hygiëne en luxe ruimte. Bovendien zorgen we met een team van volledig opgeleide en ervaren techniek ervoor dat u niet teleurgesteld wordt in elke service en behandeling die in onze nagelsalon wordt toegepast. Als u echt een charmante en aantrekkelijke uitstraling wilt hebben, bezoek dan om van onze therapieën te genieten en laat uw lichaam ons verwennen.

designe acryl nagels met steentjes

Voor mooie nagels tegen een zeer aantrekkelijke prijs bent u hier aan het juiste adres. Sinds maart 2019 is onze nagelsalon gevestigd aan Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Gelegen tegenover de populaire winkel Zee Man en nabij de restaurant Chinese Town.

Reacties gesloten.