Shop

CND Gellak

CND gellak is de originele, enige Power Polish. Het is geen gellak – die in feite alleen maar “gelig” is. Het is een echte innovatie in nagelvrije nagellak zonder verlengde slijtage! Het gaat prachtig door, slijt prachtig, droogt onmiddellijk en verwijdert zonder schade. Shellac is ontworpen als een systeem.

cnd shellac
De service begint met shellac Base Coat – een dunne laag is alles wat je nodig hebt. Het hardt uit in 10 seconden en vormt de basis voor het shellac-systeem. Vervolgens is uw keuze voor shellac Color Coat, gevolgd door de gellak Top Coat die de duurzame laatste laag biedt en de deal sluit met een spiegelachtige afwerking. De CND UV-lamp wordt gebruikt om de lagen onmiddellijk uit te harden en de krasbestendige, hoogglanzende afwerking te creëren waar gellak om bekend staat.

CND poeder

poeder cnd

Krijg een intense roze en witte set nagels met deze CND Perfect Color Acryl Nagels Poeder in Intense pink! Je klanten zullen dol zijn op hoe briljant mooi het is! Uitstekend acrylnagelpoeder voor roze en wit. Biedt de kracht en duurzaamheid van de liefde van de klant.

perfect voor gellak

Nagelstudio’s in Arnhem

Reacties gesloten.