Nail art & Sieraden

Nail art

Nagelkunst is een creatieve manier om de nagels te lakken, decoreren en verfraaien. Het is een soort kunstwerk dat kan worden gedaan op je nagels, meestal na manicures of pedicures. Een manicure en een pedicure zijn behandelingen die de nagels knippen, vormgeven en polijsten. Vaak verwijderen deze procedures de nagelriemen en verzachten de huid rond de nagels. Soorten manicures kunnen variëren van polish op natuurlijke nagels, dippoeder en acrylnagels.

d nails spa presikhaaf nail art

Voor nail art is het belangrijk dat je lange nagels hebt, want dan heb je meer oppervlak om te versieren. Heb je nog geen lange nagels, laat ze dan eerst groeien of door een nagelstylist zetten in de vorm van acrylnagels.

nail art nagelsalon arnhem

Je kunt je nagels laten versieren op heel veel verschillende manieren. Laat je nagels verschillende kleuren geven met nagellak en stickers. Laat fijne beschilderingen in de vorm van bloemetjes of strepen maken, of laat strass steentjes, glitter en gekleurde gel gebruiken. Vraag naar de mogelijkheden of laat een voorbeeld zien van wat u graag wilt.

contact route

Reacties gesloten.